STRIDA EVO 3S

Enig resultaat

  Enig resultaat

  STRIDA Evo 3S Plooifiets Serie

  Maak kennis met de STRIDA Evo 3S Plooifiets Serie, ontworpen voor stedelijke mobiliteit met verbeterde veelzijdigheid en prestaties. Deze serie beschikt over het innovatieve Sturmey Archer 3-versnellingsbracket, naadloos geïntegreerd in de filosofie van STRIDA van eenvoud en efficiëntie.

  Belangrijkste Kenmerken:

  1. Vouwtechnologie: Net als alle STRIDA modellen heeft de Evo 3S serie het iconische driehoekige frame dat snel en moeiteloos opvouwt, waardoor handige opslag en draagbaarheid mogelijk zijn in stedelijke omgevingen.
  2. Sturmey Archer 3-Versnellingsbracket: Ervaar soepele schakelovergangen met het unieke Sturmey Archer 3-versnellingsbracket, ontworpen om te schakelen door achteruit te trappen zonder dat extra kabels of complexe mechanismen nodig zijn. Dit systeem sluit aan bij de minimalistische benadering van STRIDA, gericht op eenvoud en functionaliteit.
  3. 18-Inch Wielen: Fiets vol vertrouwen op de grotere 18-inch wielen, die stabiliteit en behendigheid bieden over verschillende stedelijke oppervlakken, waaronder straten en trottoirs. Deze wielen zijn ideaal voor het navigeren van hoogteverschillen en oneffen terrein.
  4. Inclusief Zijstandaard: De STRIDA Evo 3S serie wordt geleverd met een zijstandaard voor handig parkeren en stabiliteit wanneer de fiets niet in gebruik is.
  5. Snel en Geschikt voor Hoogteverschillen: Met zijn efficiënte versnellingssysteem en lichtgewicht ontwerp is de Evo 3S ideaal voor het overwinnen van hoogteverschillen en stedelijk woon-werkverkeer, en biedt het een snelle en responsieve rijervaring.
  6. Compact en Lichtgewicht: Met een gewicht van 12,9 kg is de STRIDA Evo 3S gemakkelijk te dragen en op te bergen, waardoor hij ideaal is voor forenzen die vaak trappen beklimmen of fietsen combineren met openbaar vervoer.
  7. Minimalistisch Design: Met behoud van de moderne en minimalistische ontwerpfilosofie van STRIDA is de Evo 3S serie verkrijgbaar in strakke kleuren en afwerkingen, die aantrekkelijk zijn voor fietsers die zowel stijl als functionaliteit waarderen.

  De STRIDA Evo 3S Plooifiets Serie combineert innovatieve technologie met praktische functies en biedt een veelzijdige oplossing voor stedelijke fietsers die op zoek zijn naar verbeterde prestaties en gemak. Ontdek het gemak van fietsen met het Sturmey Archer 3-versnellingsbracket en verken de stad met behendigheid en stijl aan boord van de STRIDA Evo 3S.