STRIDA 5

Toont alle 3 resultaten

  Toont alle 3 resultaten

  Ontdek de essentie van gemak en eenvoud met de STRIDA 5 plooifiets. Als onderdeel van onze uitzonderlijke plooifietscollectie valt de STRIDA 5 op door zijn superlichte gewicht en klassieke 16 inch spaakwielen.

  Belangrijkste kenmerken:

  • Lichtgewicht 16 inch spaakwielen: STRIDA 5 modellen onderscheiden zich door hun lichtgewicht 16 inch spaakwielen, die ongeëvenaarde wendbaarheid en efficiëntie bieden. Deze wielen verbeteren de wendbaarheid, verminderen het totale fietsgewicht voor gemakkelijker transport en zorgen voor optimale prestaties dankzij de duurzame constructie. Ervaar de perfecte balans tussen snelheid, reactievermogen en stijl met de lichtgewicht spaakwielen van de STRIDA 5, ontworpen met jouw woon-werkverkeer in gedachten.
  • Compact plooimechanisme: De STRIDA 5 heeft, zoals elke STRIDA, een uniek plooisysteem waarmee hij binnen enkele seconden moeiteloos kan worden ingeklapt tot een compacte vorm. Dit maakt hem ideaal voor opslag in kleine ruimtes of om mee te nemen in het openbaar vervoer.
  • Minimalistisch ontwerp: STRIDA omarmt een minimalistische benadering en heeft een slank en gestroomlijnd frame. De strakke lijnen en functionele esthetiek vergroten niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar dragen ook bij aan het lichte gewicht.
  • Draagbaarheid: Neem je fiets gemakkelijk overal mee naartoe. Opgevouwen kan de STRIDA 5 gemakkelijk gedragen of gerold worden op zijn wielen, waardoor het de ultieme metgezel is voor woon-werkverkeer in de stad of op reis.
  • Duurzaamheid en prestaties: Ondanks zijn eenvoud is de STRIDA 5 gebouwd om lang mee te gaan. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen en levert kilometer na kilometer betrouwbare prestaties en comfort.