STRIDA plooifietsen

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

STRIDA plooifietsen, de perfecte reisgenoot

Slanke vormgeving, eenvoudig op te plooien

STRIDA plooifietsen kunnen binnen enkele seconden worden opgevouwen. Dankzij het lichte aluminium frame en het rolbare ontwerp zijn STRIDA’s gemakkelijk te vervoeren en mee te nemen. Hoogwaardige onderdelen en de duurzame kwaliteit garanderen jarenlang fietsplezier. Uniek aan de STRIDA is niet alleen de wijze van inklappen, maar ook de sterke Kevlar™ riem, die geen olie nodig heeft. Dit betekent dat u tijdens uw dagelijkse woon-werkverkeer geen vet op uw handen of kleding krijgt. 

Ontworpen voor de stedelijke reiziger

De STRIDA plooifiets is een ideale reisgenoot voor de stedelijke omgeving. Neem uw STRIDA plooifiets mee in de trein, de metro, de bus of de auto en kom sneller waar je moet zijn! STRIDA.be is de officiële importeur en distributeur van STRIDA plooifietsen in België. Wij verzenden overal! 

Draagbaar en compact

Je volgende reis aan het plannen? Reis lichtgewicht met een STRIDA plooifiets. STRIDA is perfect voor op de boot of in een camper en biedt vrijheid en mobiliteit om nog meer van uw vakantie te genieten! Bekijk ons brede assortiment STRIDA fietsmodellen, accessoires en onderdelen die we op voorraad hebben.

Beperkte ruimte in uw huis of auto? Geen plaats voor een grote fiets in de hal? Met onze compacte fietsen kunt u ruimte besparen terwijl u uw fiets ‘s nachts veilig binnen houdt. 

Veel extra’s

Vervoer al je spullen in onze handige tassen of neem je fiets zelfs mee op een vlucht met onze gevoerde reistas. STRIDA.be heeft een breed scala aan accessoires.

Uw fiets wordt geleverd met led-lampjes en een fietsbel. Hij komt volledig gemonteerd en klaar voor gebruik aan.